Вашите Големи Надежди и Очаквания са Напълно Оправдани

са Напълно Оправдани

Вашите големи надежди и очаквания са напълно оправдани

11.11.2012 от Джон Смолман

Прогресът на човечеството по пътя към пробуждането е очевиден и най-категорично набира скорост с наближаването на края на 2012 г. Влиянието на божественото поле на Божията Любов, обгръщащо планетата, продължава да се усилва, защото все повече и повече от вас изразяват намерение да бъдат само любящи, независимо от обстоятелствата, в които се намирате.

Наистина е възможно да нямате никаква представа колко мощно е това намерение, когато се проявява от толкова много хора, въпреки че като процент от населението на планетата те може да не са толкова много, и следователно може да се очаква да има много малък ефект. Но Любовта е мощно средство! И Тя е Това, което приемате с такъв ентусиазъм и толкова решително.

Любовта е непобедима, вие го знаете; и сега тази истина става съвсем очевидна за тези, които искат да го знаят. Съвсем скоро ще бъде невъзможно да не бъдете наясно за всемогъщата сила, която Любовта притежава и направлява, както и за радикалните промени, осъществени по цял свят и дължащи се на Нейното влияние.

Но, с вашата свободна воля, да бъдете слепи за това, очевидно е вариант за тези, които не желаят или отказват да приемат очевидното. Това ще бъде един несполучлив избор за тези, които го правят, защото радостта и тържествата, които са на път да се разгърнат, изцяло ще излекуват дори и най-сериозните рани и болести, физически и психически, които поразяват човечеството.

Вие до сега сте се возили на влакче в увеселителен парк, което дълго, бавно и болезнено се изкачва на високо, от където за кратко имате възможност да погледнете прекрасното бъдеще, след което много бързо се спуска обратно в мръсотията на илюзорния свят. Краят на това пътуване, обаче, е в горната част, а не на дъното, и вие сте на последните етапи от финалното изкачване. От там вие ще навлезете в нова ера, както е пророкувано, предсказано и обещано от момента на явното ви отделяне от Баща ви и от Реалността.

Вашите големи надежди и очаквания напълно се оправдаха, защото вие се движите през заключителните етапи на вашето пътуване към дома. Няма причина да изпитвате съмнения по отношение на резултата, който ви очаква, защото божественият план да бъдете отведени у дома в Реалността, е в действие от еони на Земята и е според волята на вашия Отец, а неговата воля винаги се постига.

Вместо да се задържате в илюзията, позволете си да се слеете с полето на Любовта, което ви заобикаля. Когато се слеете с него, вече няма да има нужда да се държите за старото, защото сте взели решението да бъдете вечна и неразделна част от него, освободени от страданието и притесненията на илюзията и, следователно, постоянно обгърнати от неговата любяща прегръдка.

В това състояние вие споделяте любовта вътре във вас с всички, с които общувате, като им предавате оптимистично чувство и ги вдъхновявате, така че те също могат да се обърнат и интегрират с това състрадателно, приемащо, прощаващо и винаги любящо поле, което ви носи по пътя ви към небесните почести и награди.

Промяната в енергията, осъществяваща се по цялата планета, наистина е доста поразителна, ако се сравни сегашното състояние на енергията с това, което е било характерно през последните няколко десетилетия. По принцип, през последните три или четири години много хора започнаха да разбират тъжния факт, че липсата на гъвкавост не е признак на сила, а на некомпетентност или нежелание за справяне със сложни въпроси, които се нуждаят от разрешаване.

Сега това обикновено се разбира - но често не от избраните длъжностни лица или от тези, които имат власт - че откритото обсъждане между всички страни със свободен достъп до всички съответни факти и информация, е единственият начин за постигане на трайно решение. Ограничаването на преговорите по начин, който избягва решаването на проблемите, което разделя участниците, се оказа неефективно, всъщност напълно безполезно.

Полето на Божествената енергия, което обгръща всички вас, и което влияе на вашите индивидуални енергийни полета, води до омекване на нагласите, което позволява уважение един към друг и желание за намиране на решение, което удовлетворява всички участници, когато бъде предложено и обсъдено. Това внушава доверие и почита честността на преговарящите, така че отзивчивото споделяне на мнения може да замени вредните стратегии, които по-рано са ви разделяли на победители и губещи, където всъщност никой не печели реално.

Тази забележителна промяна във вашата способност да възприемате спорни въпроси в по-ясна светлина, до голяма степен се дължи на колективния ви избор да се намери нов начин за взаимодействие един с друг на всички нива на обществото. И този избор набира инерция, която не може да се спре.

Безчестието, корупцията и лицемерието в дискусии, преговори и отношения вече станаха всеобщо неприемливи, и скоро вече няма да се използват, за да се изопачават аргументи в разговорите в полза на едни и в ущърб на други. Новият век ще бъде епоха на честност и откритост, които никога досега не са виждани на Земята, и ще разтвори последните останки от страх и тревога, които бяха почти постоянна причина за стрес в живота ви.

Както знаете, вие сте създадени съвършени от вашия Отец, и когато се върнете обратно в това състояние - преживявайки красотата и чудесата на Реалността - любов, честност, цялостност, хармония и сътрудничество ще бъдат отново стандартите, по които всички ще живеете.

Няма да имате нужда и желание за решаване на индивидуални проблеми, служейки само на себе си – в което толкова много от вас затънаха; защото всичко е едно и, напълно осъзнавайки тази истина, вашето желание, намерение и воля са за щастието и радостта на всички; защото в Реалността няма и не може да има други мотиви, и това гарантира, че има само победители. Но, разбира се, в Реалността, тази дума няма никакво значение - всички изпитват само радост и ликуване!
С толкова много любов, Саул

Превод: САР

http://johnsmallman.wordpress.com/2012/11/11/your-high-hopes-and-expectations-are-completely-justified/

http://elvenjewels.blogspot.com/




МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments